Nyborg Antirust & Bilpleje

Pr. 1. Juli 2013 overtog Morten L. Grønfeldt Nyborg Antirust & Bilpleje og anvendte på daværende tidspunkt Mercasol produkter.
 
Pr. 1. April 2014 overgik Nyborg Antirust & Bilpleje fra Mercasol til Dinitrol. Et skift, der ikke skyldes utilfredshed med Mercasol produkterne, men et ønske om at komme over i en større landsdækkende organisation, der sikrer fokus på undervognsbehandling i tv, biografer og landsdækkende aviser mv.
 
Ved overgangen til Dinitrol blev Nyborg Antirust & Bilpleje stillet i udsigt, at der pga. af en støre landsdækkende organisation, med fokus i tv, biografer og landsdækkende aviser mv., ville komme en større tilgang af biler til undervognsbehandling. Det har desværre vist sig ikke at være tilfældet, hvilket har medført, at udgiften til nævnte fokus områder har været en ekstra udgift for Nyborg Antirust & Bilpleje.
 
Ovenstående har medført, at Nyborg Antirust & Bilpleje har forsøgt at finde en ny olieleverandør, hvor oliens kvalitet er på højde med Dinitrol, og hvor et køb af olie ikke medfører en binding til selskabets administrative udgifter, krav og fokus områder m.v. Det er nu lykkedes.
 
Pr. 1. Marts 2016 faldt valget på Mercasol fra Nitram Oil A/S, som har produkter, som alle lever op til de forventninger og krav, Nyborg Antirust & Bilpleje har stillet.
Alle Mercasols produkter følger de strengeste Nordiske krav – SIS og VTT normer, samt Teknologisk instituts krav til anti-rust midler.
 
Nyborg Antirust & Bilpleje har tidligere anvendt Mercasol produkter, og kan konstatere, at der ikke er nogen væsentlig forskel på de forskellige produkttyper, og at de uden problemer kan supplere hinanden.
 
Det betyder, at biler, der er førstegangsbehandlet med Dinitrol eller Mercasol, uden problemer kan efterbehandles med Mercasol eller Dinitrol, og vi forstsætter selvfølgelig rustgarantien fra ”Anti-Rust Ringen” uanset om bilen er sprøjtet med Dinitrol eller med Mercasol produkter.   
 
Mercasol
Mercansol har mange års erfaring inden for rustbeskyttelse af biler og har centralt fordelt over hele landet flere undervognscentre.
Mercasols behandlingskoncept sikrer din bil den bedste beskyttelse mod rust, og Mercasol arbejder hele tiden på at gøre ”Mercasol til nordens største leverandør af rustbeskyttelse til biler” endnu bedre, ved udvikling af nye miljøvenlige produkter og sikre den bedste kvalitet.
 


► Find eksempel på sprøjteskema her
Kontakt