Rustbeskyttelse

Nyborg Antirust & Bilpleje har mange års erfaring i effektiv rustbeskyttelse. Vi anvender udelukkende rustbeskyttelsesolier fra Mercasol, med stor indtrængningsevne og lang holdbarhed.
Produkterne opfylder naturligvis de strengeste Nordiske krav og normer samt Teknologisk Instituts krav til antirust midler.  
 
Hvorfor Rustbeskytte min bil?
Det danske klima hører til blandt verdens mest korrosive med en høj luftfugtighed og en gennemsnitstemperatur på 12 grader, hvilket er idelle betingelser for rustdannelse.
Den høje fugtighed i bilens karosseri størstedelen af året betyder, at din bil udsættes for rustangreb allerede i bilens første leveår.
 
Selvom bilfabrikken yder mange års rustgaranti, er det kun en garanti mod gennemtæring indefra på karosseriet, hvilket vil sige, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien. Garantien omfatter derimod ikke bundkar, bremserør og øvrige mekaniske dele i bilens undervogn.
 
Sikkerhed og rustreparationer
Rust kan på sigt mindske sikkerheden i din bil i form af gennemtærede dele som bremserør, stødabsorberingsbjælker for og bag, døre og beskyttelses stolper, fjedertårne m.m.
Det er ikke alle rustskader, som opdages, når bilen er til service eller syn, men som kan have store konsekvenser.
En Mercasol rustbeskyttelse ved Nyborg Antirust & Bilpleje, sikrer din bil og mindsker udgifterne til rustreparation, som ofte kan løbe op i mange tusind kroner.
Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en professionel Mercasol behandling så tidligt som muligt og gerne fra ny.

”Det er aldrig for tidligt og sjældent for sent”

 Nyborg Antirust & Bilpleje anbefaler, at bilens rustbeskyttelse opdateres hvert andet år for at sikre bilen mod rust.
 
Hvornår skal jeg rustbeskytte min bil?
Nyborg Antirust & Bilpleje anbefaler, at du rustbeskytter din bil allerede ved leveringen fra forhandleren eller inden for bilens første leveår. Det giver den mest effektive beskyttelse på langt sigt samt det billigste behandlingsforløb. Samtidig har bilen ofte en øget salgspris og er mere attraktiv.
 
Er bilen derimod brugt, bør man rådføre sig med Nyborg Antirust & Bilpleje, som vil være behjælpelig med vejledning om behandlingstype samt tidspunkt.
Det vil altid kunne betale sig at ofre en effektiv rustbeskyttelse, idet det vil forlænge bilens levetid.
 
Garanti:
Nyborg Antirust & Bilpleje er medlem af Anti-Rust Ringen.
Anti-Rust Ringen er en sammenslutning af professionelle og selvstændige rustbeskyttelsescentre i Danmark, med det formål at give rustgaranti til alle køretøjer fra personvogne til store busser og lastvogne.
 
Nyborg Antirust & Bilpleje har som medlemmer af Anti-Rust Ringen opbygget en garantifond til sikring af vores kunder, således at der altid er garantidækning for eventuelt opståede rustskader, som opstår efter behandling ved Nyborg Antirust & Bilpleje.
 
Se nærmere beskrivelse under – www.antirustringen.dk

Kontakt