Undervognsbehandling

Hvordan udføres en Mercasol undervognsbehandling – når kvalitet er afgørende

Adskillelse:
Diverse beklædninger, dækplader, inderskærme, lyddæmpende og fugtsugende svampe o.l. afmonteres og nødvendige huller bores. Alt sammen ud fra det specifikke sprøjteskema på den enkelte bilmodel.
 
Adskillelse af din bils bundplader på undervognen og inderskærme er nødvendigt for at sikre en ordentlig afvaskning og rengøring af vognbunden. Dette giver det bedste resultat af din undervognsbehandling. Dette er samtidig tidskrævende arbejde, men en nødvenighed for at sikre rustbeskyttelsens kvalitet.   
 
Vask & afrensning:
Undervognen højtryksrenses med varmt vand for at fjerne salt og snavs. Løs belægning så som PVC, gummihud, rustflager o.l. afskrabes. Vognbunden kontrolleres for alvorlige rustangreb.
 
Tørring:
Bilen sættes til tørring.
 
Behandling:
Over- og undervogn behandles ud fra professionelle sprøjteskemaer med et tyndt fugtfortrængende og penetrerende produkt (døre, klapper, skærme, motorrum, paneler, vanger, hjulkasser osv.) Herefter behandles den udvendige vognbund med et lyddæmpende slidlagsprodukt.
 
Montering:
Diverse beklædninger, dækplader, inderskærme og lyddæmpende svampe monteres igen, og huller forsegles og proppes. Bilen klargøres og vaskes udvendig før aflevering.
 
Sprøjteskema: 
Nyborg Antirust & Bilpleje anvender præcise og professionelle sprøjteskemaer til hvert enkelt mærke og model. Dette sikrer, at rustbeskyttelsen udføres nøjagtigt, og skjulte hulrum behandles.

► Se eksempel på sprøjteskema her

Nyborg antirust og bilpleje

 

Kontakt