Virksomheden

Nyborg Antirust & Bilpleje blev grundlagt af Poul Egemose i 1981 og overtaget den 1. juni 1994, da Bent Noesgaard overtog virksomheden af den tidligere ejer, som måtte stoppe på grund af helbredets tilstand.
Bent Noesgaard solgte pr. 1. juli 2013 virksomheden til Morten Langberg Grønfeldt.

 

Morten Langberg Grønfeldt er oprindelig født i Visenbjerg, men har boet det meste af sit liv i Nyborg, hvor han har bl.a. har gået på Skovparkskolen.

Morten er udlært mekanier i 2004, fra Svenborg Tekniske skole.

Morten startede sin lære tid hos Dano Biler A/S i Nyborg, og afsluttede hos Toyota Nyborg, da Dano Biler, desværre lukkede midt i Mortens lære tid.


Morten Langberg Grønfeldt har tidligere været mekaniker hos både Toyota og Citroen Nyborg og har derfor stort kendskab til autobranchen.

 

Nyborg Antirust & Bilpleje er en af Østfyns autobranches samarbejdspartnere inden for virksomhedens specialer - undervognsbehandling og bilpleje.

På rustbeskyttelsesområdet kan Nyborg Antirust & Bilpleje det hele, og står over hele linjen for kvalitet og hurtig ekspedition gennem effektivt og målrettet kvalitetsarbejde. 

På bilplejeområdet kan Nyborg Antirust & Bilpleje, som professionelle bilplejere klare alt fra en lettere rengøring af din bil til en grundig lakrens og forsegling af bilens lak.
 
Nyborg Antirust & Bilpleje giver også gerne tilbud på klargøring af din autocamper, båd, motorcykler og campingvogn.
 

Nyborg Antirust og Bilpleje

Kontakt